Home    Nieuws   Museum Jan Cunen opent Café Cunen

Museum Jan Cunen opent Café Cunen

Op 9 mei gaat Café Cunen open voor publiek! Hiermee krijgt Oss er op de prachtige locatie van Villa Constance een bijzondere ontmoetingsplek bij. In Café Cunen is iedereen van harte welkom; wel of niet gecombineerd met een bezoek aan een tentoonstelling. Je kunt hier genieten van een hapje en drankje met uitzicht op het stadspark!

Museum Jan Cunen opent Café Cunen

Genieten in Café Cunen
Café Cunen gaat op 9 mei open voor publiek! Hiermee krijgt Oss er op de prachtige locatie van Villa Constance een bijzondere ontmoetingsplek bij. De wijnen zijn uitgekozen, de menukaart is vastgesteld. Gasten kunnen kiezen voor een kopje koffie of thee (lekker met de unieke Cunenbol: een speciaal recept ontwikkeld door Christian chocolaterie en patisserie), een heerlijke lunch bereid met streekproducten of een hapje en drankje tijdens het borrelmoment. En overal is er een mooi uitzicht op het stadspark! Het café gaat wekelijks van dinsdag tot en met zondag open tussen 10:00 en 18:00 uur.


Oss op de kaart
De komende jaren gaat het museum de samenwerking met lokale partners uitbouwen om daarmee het museum en cultureel Oss stevig op de kaart te zetten. Samenwerken met Theater De Lievekamp is hierin een belangrijke stap. “Het museum en het theater kunnen elkaar op veel vlakken versterken. We starten met het inzetten van de kennis en expertise van Theater De Lievekamp om Café Cunen succesvol te exploiteren. Vervolgens gaan we dit op cultureel vlak verder uitbouwen”, aldus Margo Elemans, zakelijk directeur Museum Jan Cunen en Coen Bais, directeur Theater De Lievekamp.


Culinaire verrassing
Van Gruijthuijsen Catering is onze partner die de events van het museum op een verrassende manier culinair gaat ondersteunen. Daarnaast lopen nu de voorbereidingen voor het behalen van het predicaat ‘Erkend leerbedrijf’. Talentvolle leerlingen van ROC de Leijgraaf kunnen dan in het museum opgeleid en begeleid worden.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »