Home    Colofon

Colofon

De bibliotheeksite www.toerismeoss.nl is in juni 2013 tegelijk met www.toerismeveghel.nl gelanceerd. De website is ontwikkeld door Digifactory Webworks in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, met name Oss en Veghel. De toeristische sites voor Oss en Veghel zijn grafisch vormgegeven door Circa Twee.

De informatie in de website is grotendeels afkomstig uit G!DS, een sociale en culturele database voor organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, welzijn, toerisme, sport, werk en onderwijs, ontwikkeld en onderhouden door openbare bibliotheken. De informatie voor www.toerismeoss.nl en www.toerismeveghel.nl wordt door medewerkers van de Bibliotheken Oss en Veghel één keer in G!DS ingevoerd, maar wordt getoond in meerdere websites.

Copyright
Op de internetpagina’s van de toeristische sites voor Oss en Veghel rusten auteursrechten die toebehoren aan de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). De teksten van deze sites mogen overgenomen worden met bronvermelding. Op het beeldmateriaal, foto’s enz. rusten uitdrukkelijke auteursrechten die door de NOBB verkregen zijn voor publicatie op hun eigen sites. Voor het overnemen van het beeldmateriaal dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »