Home    Fietsen    Fietsen in Oss en omgeving

Fietsen in Oss en omgeving

De gemeente Oss biedt landschappelijk een gevarieerde keuze. Klei en zand komen samen. Aan de noordkant het prachtige Maas-en rivierenlandschap met zijn mooie polders en aan de zuidkant de bossen en heide. Fietsmogelijkheden in overvloed. U wilt er op uit maar u weet niet waar naar toe? Natuur of stad: op Routes in Brabant vindt u in een handomdraai de mooiste fiets-, wandel-, paardrij-, vaar-, auto- en skateroutes in heel Brabant.

Brabant is een grote, groene provincie met een gevarieerd landschap. Dé perfecte omgeving dus voor mooie fietstochten, of stevige wandelingen.

Op RoutesinBrabant.nl vindt u routes om te fietsen, wandelen, varen of skeeleren en routes die geschikt zijn voor mountainbikes en paarden. Naast een grote kaart met daarop alle routes, biedt de site u informatie over verschillende typen bewegwijzering, routenetwerken, nieuwtjes op routegebied en handige links voor meer route-informatie.


Op OnsBrabantfietst.nl vindt u praktische informatie zoals fietsroutes en een routeplanner, fietsvoorzieningen, tips en leuke weetjes.

Fietsplezier
Het Brabantse fietsnetwerk is 4950 kilometer lang en geeft 275 uur fietsplezier. Het bestaat uit 840 knooppunten, 23000 routebordjes, 700 informatiepanelen en onderweg komt u langs 266 fietscafé’s. Het Brabantse wandelnetwerk heeft een lengte van 4548 kilometer en geeft 1137 uur wandelplezier. Op de kaart op de site ziet u niet alleen de routes, maar ook voorzieningen die langs de route liggen. Waar kunt u onderweg eten, slapen of een museum bezoeken?

Falkplan
Falkplan fietsknooppunten routeplanner
Op de website van Falk kunt u allerlei fietsroutes plannen.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »