Campings

Vrijheid, blijheid. Geniet van de natuur op een rustig, idyllisch plekje of beleef het campingleven met meer drukte en activiteiten om u heen. In de gemeente Oss kunt u op verschillende plaatsen uw tent opslaan.


  • Neem een kijkje onder de balk en ontdek alle campings in de gemeente Oss

Zoek op landkaart »
Camping Herperduin
Camping Herperduin
Campings
Camping de Lithse Ham
Camping de Lithse Ham
Campings
Café camping de Brug
Café camping de Brug
Campings
Camping de Maasakker
Camping de Maasakker
Campings
Home    Logeren    Campings   Camping de Maasakker / Koffie- en theeterras de Maasakker

Camping de Maasakker / Koffie- en theeterras de MaasakkerRulstraat 3
5366KA Megen
0412484332

camping@demaasakker.nl
deMaasakker.nl

Mini camping De Maasakker in Megen is dé camping voor de fietser en de wandelaar, waarbij gastvrijheid, het genieten van het mooie Brabantse landschap en de natuur voorop staat.

Mini camping De Maasakker is een rustige en groene camping, gelegen naast het woonhuis, net over de dijk bij Megen in de uiterwaarden van de Maas. Met alle respect voor de natuur is een zo mooi mogelijke plek voor de camping gasten gecreëerd. De camping richt zich alleen op kampeerders met een tent en beidt tevens de mogelijkheid tot het huren van sfeervol ingerichte tenten.

Om een actieve bijdrage te leveren aan een beter milieu wordt camping De Maasakker duurzaam beheert, door:
- Gebruik te maken van zonnecellen voor het verwarmen van het douche water, groene energie, energie zuinige verlichting, waterbesparende douches en toiletten,
- Het sproeien van het kampeer terrein gebeurt met water uit de eigen put en ze composteren groente, fruit en tuinafval(snoeihout en maaisel) en een ruime mogelijkheid tot het scheiden van afval,
- Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen bij schoonmaak en onderhoud van het terrein.

Het terrein bestaat uit grasland omgeven door in 2011 aangeplante wilgenbomen en aan de achterkant van het kampeer terrein geplante bramenstruiken. Op het terrein staan peren- en pruimenbomen en een aantal frambozen struiken. In de zomer periode wordt op de akkers om kampeerterrein mais verbouwd, dit geeft een mooie natuurlijke beschutting.

Voor alle campinggasten is het mogelijk gebruik te maken van de ontbijtservice. Deze wordt op het door u gewenste tijdstip tussen 7.00 uur en 10.00 bij de tent aangeboden. Er is tevens de mogelijkheid tot lunch service (op aanvraag een dag voorafgaand aan de fiets/wandeltocht of het vertrek van de camping).

Het terras is voor de wandelaars en fietsers die even willen rusten. Tussen 11.30 en 14.00 uur is er de mogelijkheid om een lunch te gebruiken. Op het terras mag men zelf mee gebrachte boterhammen opeten, gebruik maken van het toilet, een waterflesje vullen of gewoon even uitrusten. Dat noemen zij Brabantse gastvrijheid.

De kernwoorden zijn: respect voor de natuur, ruimte, rust, kunst/cultuur en culinair genieten van dat wat de streek te bieden heeft.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »