Campings

Vrijheid, blijheid. Geniet van de natuur op een rustig, idyllisch plekje of beleef het campingleven met meer drukte en activiteiten om u heen. In de gemeente Oss kunt u op verschillende plaatsen uw tent opslaan.


  • Neem een kijkje onder de balk en ontdek alle campings in de gemeente Oss

Zoek op landkaart »
Camping Herperduin
Camping Herperduin
Campings
Camping de Lithse Ham
Camping de Lithse Ham
Campings
Café camping de Brug
Café camping de Brug
Campings
Camping de Maasakker
Camping de Maasakker
Campings
Home    Logeren    Campings   KC d'n Geffense berg

KC d'n Geffense berg
De rustig gelegen, kindvriendelijke mini camping met ruime staanplaatsen beschikt over maximaal comfort als het gaat om sanitaire voorzieningen. Er zijn 2 zeer ruime wasgelegenheden aanwezig met douche, toilet en aangepast toilet. De camping beschikt over een wasgelegenheid met wasmachines.

Op het gehele terrein is Wifi-dekking. Wifi verbinding is vrij toegankelijk voor alle gasten.

De camping is voorzien van een speelweide (gescheiden van het campingveld) met speeltoestellen, Jeu de Boulesbaan, voetbalplaats, volleybalnet en korfbalkorf. Daarnaast vindt u achter onze camping een dierenweide. Hierin lopen geiten, schapen, herten, kippen en duiven. Natuurlijk mogen ze gevoerd worden.

Groepsaccommodatie
De ruime, rolstoelvriendelijke en brandveilige kampeerboerderij heeft 76 slaapplaatsen. Deze slaapplaatsen zijn verdeeld over 4 zalen en in de vorm van stapelbedden. Er zijn twee ruime sanitaire voorzieningen waarin zich 6 douches, 6 toiletten (waarvan 2 aangepast) en 10 wasplaatsen bevinden.

De kampeerboerderij is voorzien van een ruime keuken die van alle gemakken is voorzien en is gelegen aan onze recreatiezaal. De zaal (140m2) biedt plaats aan een gezellige zithoek en bar. Er zijn kluisjes aanwezig. Voor vertier zijn er sjoelbakken, biljarts en voetbaltafels.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »