Hotels

Ga eens een paar nachten weg van huis en laat u lekker verwennen in één van de hotels die de gemeente Oss rijk is. Zit u graag midden in de stad of liever in het pittoreske centrum van Ravenstein? Het kan allemaal!

  • Neem een kijkje onder de balk en ontdek alle hotels in de gemeente Oss
Zoek op landkaart »
Hotel Brasserie Den Handwijzer
Hotel Brasserie Den Handwijzer
Hotels
City Hotel Oss
City Hotel Oss
Hotels
Hotel De Weverij
Hotel De Weverij
Hotels
Hotel Brasserie Oud Maren
Hotel Brasserie Oud Maren
Hotels
Home    Logeren    Hotels   Stadsherberg De Keurvorst

Stadsherberg De KeurvorstMarktstraat 14
5371AD Ravenstein
0486411371

info@keurvorst.nl
www.keurvorst.nl

Stadsherberg De Keurvorst, in het hart van het charmante vestingstadje Ravenstein, heeft een lange geschiedenis. De Keurvorst is niet alleen al eeuwenlang een geliefde ontmoetingsplek voor veel Ravensteiners, maar ook een bekende pleisterplaats voor rondtrekkende handelaren en andere reizigers, en, in recentere tijden, voor zakenmensen en toeristen.

De Keurvorst biedt u het hele jaar door een bijzonder aangename combinatie van historie, comfort en gastvrijheid. Als de zon schijnt, zit u nergens beter dan op ons gezellige terras. Is het koud, dan zoekt u een plekje dichtbij de kachel in het café. Tijdens een stadwandeling kunt u kennismaken met de boeiende geschiedenis van Ravenstein.

Wanneer u wat langer blijft, moet u beslist de prachtige omgeving verkennen. Rondom het stadje kunt u heerlijk fietsen of wandelen over oude dijken langs de Maas, door uiterwaarden en in mooie, stille dorpjes.

Stadsherberg De Keurvorst beschikt over tien hotelkamers: stuk voor stuk uniek, met een eigen karakter. De kamers ademen historie, terwijl ze tegelijkertijd helemaal voldoen aan de eisen van comfort van deze tijd.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »