Home    Nieuws   Maashorst Op díe Fiets: stempelen voor een E-bike!

Maashorst Op díe Fiets: stempelen voor een E-bike!

"26 augustus is het zover, de verrassingsfietstocht met bijzondere locaties en indrukwekkende activiteiten van onze Maashorst Betrokken Ondernemers!”, zo stelt voorzitter Twan van Bakel. Met leuke winacties, indrukwekkende demonstraties, een superhandige gadget voor de deelnemers en je fietst ook deze keer weer dwars door een koeienstal. Een startbewijs kost € 5,- en is aan de kassa te verkrijgen; op een van de vier locaties.

Maashorst Op díe Fiets: stempelen voor een E-bike!

Stempelkaart  voor een E-bike
Nieuw is de stempelkaart waarmee je een E-bike kunt winnen. Deze stempelkaart staat op je startkaart die je krijgt bij de kassa bij aanvang van de tocht. Onderweg worden deze afgestempeld en de kaart wanneer voorzien van alle stempels kan ingeleverd worden bij terugkomst op de startlocaties. Na afloop wordt de winnaar zo snel mogelijk bekend gemaakt, op de website en via social media.


Maashorst Betrokken Ondernemers

De volledig fietstocht van 45 kilometer gaat traditioneel door het Maashorstgebied. Onderweg kun je genieten van de mooie natuur in het Maashorstgebied en de dieren die er leven. Aan de route zetten Maashorst Betrokken Ondernemers de deuren van hun bedrijf open en zorgen voor een afwisselend programma voor de fietsers die even willen pauzeren.

De startlocaties:
Charme Camping Hartje Groen, Schaijk
Boerderijterras Het Venster, Vinkel
Natuurcentrum De Maashorst, Nistelrode-Uden
Ecopoll, Geffen

Meer informatie: www.maashorst-events.nl.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »