Home    Nieuws   Struinrolstoelen te huur via de Maasmeanders

Struinrolstoelen te huur via de Maasmeanders

Bent u slecht ter been en wilt u toch gaan 'wandelen' in het Maasmeandergebied? Huur dan de speciale struinrolstoel te huur: de ‘Jutter Wombat’.

Struinrolstoelen te huur via de Maasmeanders

De ‘Jutter Wombat’ is een rolstoel met grote banden, geschikt voor ruw natuurterrein waar met een gewone rolstoel niet te komen is. Ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking waarvoor een wandelroute niet haalbaar is. Hierdoor kunnen zij het Maasmeander gebied ook verkennen én beleven. De struinrolstoelen zijn te huur via Maasmeanderondernemers in het gebied.

Struinen door de uiterwaarden
Door de enorme ballonbanden is de rolstoel licht voort te bewegen door de meest uiteenlopende landschappen, onverharde (bos)paden en ruw terrein. Ook een ritje over het losse zand van de duinen is een belevenis op zich! Op deze manier kunnen mensen die slecht ter been zijn samen met valide mensen op plaatsen komen die anders niet bereikbaar zouden zijn. 

Zelf een struinrolstoel huren?
Er zijn twee struinrolstoelen beschikbaar die men kan afhalen bij vakantiepark Herperduin of de Lithse Ham. Hier kunnen volwassen én kinderen gebruik van maken. De huur bedraagt € 6,75,- per halve dag. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden vooraf te reserveren. Meer informatie kun je vinden via de blauwe button op de homepage van www.maasmeanders.nl

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »