Home    Nieuws   Tip: Struinen vanuit je luie stoel

Tip: Struinen vanuit je luie stoel

De Dwaalfilm is een beeldenjukebox op internet, met filmpjes van maximaal een minuut. In meer dan 200 filmpjes worden de Maas, de Rijn, de Waal, het Kempen~Broek en de Delta in beeld gebracht.

Tip: Struinen vanuit je luie stoel

Als kijker bepaal je zelf je dwaaltocht langs getijdengeulen en Schotse hooglanders, door de dynamische Biesbosch of de Rijnstrangen, langs kraamkamers voor vissen, het nest van de zeearend en honderden andere onderwerpen.


In 2011 ging Dwaalfilm Waal online. Begin 2013 volgde Dwaalfilm Maasvallei en in 2014 volgden Dwaalfilm Delta en Kempen~Broek. Meer dan een miljoen bezoekers vergaapten zich sindsdien aan ruim 200 prachtige filmpjes geschoten langs Waal, Maas, Kempen~Broek en in de Delta.


Dwaalfilm neemt je mee, in een ander manier van kijken. Zien wat je zomaar niet ziet, verborgen in het gras, onder een boom, in het water. Het gewone wordt buitengewoon, het alledaagse bijzonder. Iedere film is een verhaal op zich, en je stapt uit wanneer je wilt.

Ontdek Dwaalfilm zelf in 240 korte filmpjes die op iedere volgorde bekeken kunnen worden. In panorama's om te dwalen door het landschap, met kaarten om nieuwe gebieden te ontdekken en menu's om je interesse te volgen.


Geniet ook van natuurverhalen vanuit je luie stoel.

Bekijk hier de filmpjes

Kijk ook eens op   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »