Home    Sport & vrije tijd    Zwembaden

Zwemmen in de gemeente Oss

Zwemmen is plezier, gezond voor jong en oud, een prettige manier van ontspanning.

Kortom zwemmen is een FEEST!!

GolfbadOss.nl

Het Golfbad is dagelijks voor iedereen geopend om lekker te komen zwemmen en te genieten! Speciaal voor de kleintjes zijn er de mooie Berenbaden, voor de grote kinderen drie spectaculaire glijbanen en natuurlijk heel veel spelmateriaal in het water. Ons gekwalificeerde personeel draagt zorg voor een prettige, maar vooral veilige sfeer. Ontspannen is zo wel heel gemakkelijk!

In het Golfbad rollen elk half uur heerlijke golven en kunt u ook genieten van onze twee Turkse stoomcabines, het bubbelbad of de zonnebank. Elke week zijn er diverse activiteiten waaraan vrijblijvend kan worden deelgenomen zoals onze baby-/peuterinstuif, vrijdag kindermiddag of het naturistisch zwemmen. Al onze activiteiten zijn terug te vinden in de agenda op onze website: www.golfbad.nl

Uiteraard is het Golfbad ook het adres voor zwemles, kinderfeestjes, sporten, schoolreisjes enz.


Herperduin.nl
Sinds 2007 heeft Vakantiepark Herperduin in Herpen een modern overkapt zwembad met snackcorner.
Weer of geen weer, er kan vanaf medio februari tot het einde van de herfstvakantie iedere dag gezwommen worden. Bij mooi weer zal de overkapping geopend zijn zodat u van de buitenlucht kunt genieten. Is het weer wat minder aangenaam dan zal de overkapping sluiten. Voor de allerkleinste onder ons is er vanzelfsprekend een kinderbad. Het bad is verdeeld in een 10, 20 en 30 cm. bad. Het grote bad is voorzien van een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan, een eekhoornsproeier en is niet dieper dan 1.40 cm. dus duiken is verboden. Zeker weten dat u en uw kinderen van dit zwembad zullen genieten. Na het zwemmen kunt u lekker eten in onze snackcorner, een drankje nuttigen op ons zonnig terras of dineren in ons borrelend eetcafé Paviljoen de Kriekeput.

GeffensePlas.nl (Oss)
Natuurbad met mooi zandstrand aan de rand van Oss. Er is een strandpaviljoen met terras. De omgeving biedt tal van wandel en fietsmogelijkheden.

DeLithseHam.nl (Lith)
Recreatiecomplex in de Lithse natuur met vele mogelijkheden, zoals sport, zwemmen en genieten van de prachtige omgeving. Zonneweide met eigen strand en openlucht zwembad. Ook verhuur van bungalows, chalets en stacaravans.

Bel voor informatie waar u in de zomer veilig kunt zwemmen naar de zwemwatertelefoon.
Tel. 073- 6808058.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »