Home    Wandelen    Kunstroutesbrabant presenteert nieuwste route

Kunstroutesbrabant presenteert nieuwste route

In natuurgebied de Maashorst is de nieuwste route van brabantvertelt.nl te vinden: de Nieuwe Arcadische Route, kortweg NAR. Deze route is gesitueerd in Oss en nauw verbonden met de snelweg A50.

De Nieuwe Arcadische Route
Het is een zwerfroute die de avontuurlijke wandelaar naar mooie plekjes in de natuur brengt die normaal gesproken onzichtbaar blijven. Voor jong en oud is er genoeg te beleven: doe het narrenspel, luister naar het verhaal van de schildpad, haas en das, bekijk foto's en kom meer te weten over de culturele rijkdom van het gebied. Op de Maashorstfair van 11 september werd het promotiefilmpje NAR, dat onlangs is gemaakt door Maureen Prins in opdracht van Stichting Kunst aan de A50, voor de eerste keer vertoond.

Wat zijn kunstroutes
Fiets- en wandelroutes die bestaan uit verschillende punten (POI's) in Noord-Brabant. U ontvangt ze via het GPS systeem op je smartphone. Ze gaan over kunst, natuur, cultuur en erfgoed en zijn verpakt in verhalen, gesproken gedichten, oude kaarten, fotomateriaal en animaties. Iedere route kan op elk aangegeven punt worden gestart, zo stelt u uw persoonlijke route samen. Met google maps navigeert u van punt naar punt. U kunt nu kiezen uit vier verschillende routes.

(Foto: Paalgraven, Studio Acconci – New York)

Download de gratis app via brabantvertelt.nl

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Oss te voet of op de fiets!

 

Download routes »


 
   

Waardevol cultureel en religieus erfgoed!

Alles over bijzondere archeologie, landschap en gebouwen in één interactieve kaart. Mét boeiende verhalen!

  Bekijk Erfgoedkaart »